Műanyag nyílászárók a Hársfalvi Kft-nél

A műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok piaca egy kicsit átrendeződött a „válság” óta.

A műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok piaca egy kicsit átrendeződött a „válság” óta.

A helyzet úgy alakul - ahogy az ügyfeleink is mondják és természetesen mi is tapasztaljuk - hogy van a „nagyon olcsó” kevésbé megfelelő minőségben és műszaki tartalommal, és van a nagyon drága „megfizethetetlen” kiváló minőségű és felszereltségű műanyag ajtó, ablak.

És hol van a nagy többség számára elérhető felső középkategóriás műanyag nyílászáró, ajtó, ablak?

A nyíregyházi Hársfalvi Kft, ezt a szegmenst figyelembe véve, elsők között dobta piacra a Gealan, Inoutic (deceuninck), valamint a Horizont ablak és ajtóprofilokból készült műanyag nyílászárókat. Ezen műanyag nyílászárók az európai piacon igen jelentős szerepet töltenek be.

A Gealan és Inoutic (deceuninck) műanyag profilok székhelye és gyártása is Németország területén zajlik.

A Horizont műanyag profilok a szintén ilyen téren nagy múltú Csehországban gyártódnak.

Mind a Gealan, Inoutic (deceuninck), és a Horizont profilok is környezetbarát alapanyagokból készülnek, melyek megfelelnek az Unió legmagasabb kritériumainak is.

A Gelan és Inoutic (deceuninck) profilokból gyártott műanyag nyílászárók, 5 és 6 kamrás kivitelben készülnek, 2 és 3 sor tömítéssel. Rendelhető belőlük, fehér, kívül színes, és kívül-belül színes ablak és ajtó is. A Horizont Profilokból gyártott műanyag nyílászárók 7 kamrás kivitelben készülnek, szintén azonos színösszeállításban. Mindhárom típusú, a Gealan, Inoutic (deceuninck) és a Horizont ablakoknál is természetesen acélmerevítő található, mely a nyílászáró statikáját növeli. Mindegyik típus "A" kategóriás vastag falú nyílászáró.

A Hársfalvi Kft-nél, mindhárom műanyag profilból készült nyílászáró, egyedi gyártása lehetséges.

A Gealan ajtók és ablakoknak van egy különleges változata is, melynek külső oldalára egy úgynevezett acryl bevonatot tesznek, mely helyettesíti a külső drága alu bevonatos nyílászárókat.

Színtartóssága és kopásállósága a Gealan nyílászárónál kiemelkedően magas.

Tehát aki ilyen színes acryl bevonatos ajtót, ablakot szeretne vásárolni vagy csak megtekinteni, a Hársfalvi Kft bemutatótermében megtekinthető és megrendelhető.

Újdonságnak számít a nyílászáró piacon passzívházakhoz alkalmas műanyag nyílászárók. A Gealan, Inoutic (deceuninck) profilgyártó cég, követve ezen igényeket, természetesen elkezdte fejleszteni és gyártani az ablakok és ajtók gyártásához szükséges alapanyagokat. Ezen passzívházas nyílászárók, már elérhetővé váltak a Hársfalvi Kft-nél.