Téli ablakcsere akció!

A téli nyílászáró cserénél azonnal érezhető a változás.

A téli nyílászáró cserénél azonnal érezhető a változás, eltűnik a hideg érzetünk, komfortosabbá válik lakásunk és nem utolsó sorban több ezer forintot spórolhatunk a fűtésszámlán. Átlagosan egy fűtésszezon alatt 20-30% fűtésköltséget takaríthatunk meg.

A téli ablakcsere előnyei!

A nyári programok idején nem tudta ablakait, ajtóit kicserélni, nem volt rá ideje, esetleg pénze?

Télen is megoldjuk!

Sokan ódzkodnak a téli hónapokban a nyílászáró cserétől. Természetes, hogy ilyenkor olyan gondolatok merülnek fel az emberben, hogy „Nem akarok éjszakára ablak nélkül maradni”, vagy „Nem szeretném, hogy az egész lakás áthűljön”, esetleg „Ilyen hidegben nem is lehet beépíteni az ablakokat, hiszen a PUR hab nem szárad meg”.

Ezeket a tévhiteket szeretnénk most eloszlatni.

 

Egy precízen, de gyorsan és szakszerűen dolgozó csapatnak nagyon rövid idő elegendő az ablak kicseréléséhez. Természetesen, nem fognak nekiesni és kibontani az összes ablakot/ajtót, aztán vagy befejezik a beépítést aznap, vagy nem.

A szakemberek szobáról szobára haladnak, amelyek lezárhatóságának köszönhetően nem kell számolni a lakás teljes lehűlésével.

Tehát a nyitott falnyílással tulajdonképpen csak rövid ideig kell megbékélnünk, de ezt betudhatjuk egy alapos szellőztetésnek is.

Hideg, fagyos időben is ugyan úgy elvégezhető a munka mint az év bármely más szakában. Annyi a különbség, hogy ilyenkor az nyílászáró szerelő szakemberek speciális téliesített anyagokkal dolgoznak, mint például a PUR hab. Miképp feltalálták már a téli gumit, vagy a téli fagyit, úgy létezik egy kifejezetten télen használatos PUR hab is, mely alacsony hőmérsékleten is gyorsan köt, így nem kell napokat, vagy heteket várni ennek száradására. Minden egyéb tulajdonságukban megegyeznek, mint tartósságban, mint erősségben.

 

Vagyis az ablakcsere télen is ugyanolyan gördülékenyen zajlik, mint tavasszal, nyáron, vagy ősszel, annyi különbséggel, hogy a munka befejeztével nem a tavaszi fesztiválra, vagy a strandra megyünk, hanem hóembert építeni. Már ha esett hó.

Lényeges még megemlítenünk azt is, hogy a téli hónapokban tudjuk a legtöbb energiát megtakarítani egy jó hőszigetelésű nyílászáróval, hiszen -ahogy ügyfeleink mondani szokták-: „Ezekkel a régi ablakokkal csak az utcát fűtöm!”.
Ne féljen, legyen szó akár új műanyag ablakról vagy fa ablakról, mindenképp megtakarítást érhet el, és komfortosabban érezheti magát.

 

Cégünk, a HÁRSFALVI Kft magasabb kedvezményeket, további téli AKCIÓKAT és egyedi téli árakat kínál ügyfeleinek. Akciónk keretében termékeinket magasabb műszaki tartalommal kínáljuk alapáron.

Nem elhanyagolható tény, hogy cégünk a HÁRSFALVI Kft, továbbra is saját kollégákkal  a teljes kőműves helyreállítási munkákat is elvégzi a nyílászáró csere után.

A téli szezon kiválóan alkalmasa benti munkálatokra is. Vállaljuk hideg és meleg burkolatok lerakását, lakások, lépcsőházak festését, javítását. Ipari falvágó gépünkkel nyílások, parapet falak vágását, alakítását, akár 90%-os porelszívással végezzük el.

NE AGGÓDJON A TÉLI IDŐJÁRÁS MIATT, ÖN CSAK JÓL JÁRHAT A NYÍLÁSZÁRÓ CSERÉVEL.