Szárnyas kapunyitók

                                  

Emlékszik még arra, amikor még nem volt távirányító a televízióhoz? Ez ma már elképzelhetetlen. Ennek ellenére még ma is kiszáll az autójából, fáradságosan, kézzel kinyitja a kaput, visszaül az autóba, halad előre öt métert, majd megáll, újra kiszáll, és visszamegy, hogy ismét becsukja a kaput? Vagy kényelemből inkább állandóan nyitva hagyja a kaput, hogy bárki egyszerűen bemehessen az udvarába?

A modern kapumozgatókkal ez már mind a múlté, hiszen már régóta megfizethetők, és gyorsan felszerelhetők. Elég a gombnyomás, és a kapu máris teljesen automatikusan nyílik vagy záródik.

MINŐSÉG

A SOMMER hosszú élettartamú kapumeghajtásaiban még évek múlva is megbízhat. Ez egyrészt a kiváló minőségnek és az egyszerű kezelhetőségnek, másrészt pedig a gondos megmunkálásnak és a tanúsítványoknak köszönhető, amelyek lehetővé teszik, hogy megtalálja az álmai kapujához leginkább illeszkedő meghajtást.

BIZTONSÁG

A SOMMER kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és a balesetvédelemre. Meghajtásainkat megbízható, szabványos technológiával szereljük fel.

Az automatikusan akadályfelismerés optimális védelmet garantál. Akadályba ütközve ugyanis a meghajtás visszafordul (irányt vált), így biztosítva, hogy sem személyek, sem állatok, sem járművek ne szorulhassanak be.

Áramkimaradás esetén a könnyen kezelhető SOMMER vészkioldó rendszer a hozzá tartozó kulccsal hozható működésbe, és a kapu bármely pozícióban kézzel nyitható (reteszoldás) vagy zárható (visszareteszelés).

Az önfékező motor hatékony védelmet nyújt a betörés vagy az illetéktelen behatolás ellen. A nyíló- vagy tolókapu még áramkimaradás esetén is reteszelt (lezárt) állapotban marad.