Fa ablakok

Thermo fa ablakok

Fa nyílászárók

Amennyiben Ön a természetes alapanyagokat kedveli, válasszon fa nyílászárókat lakásába! A fa, mint ajtó, ablak alapanyag több évszázados múltra tekint vissza. E hagyományt ötvözve a mai kor műszaki ismereteivel, a rendelkezésre álló korszerű segédanyagokkal és technológiával készülnek. Különböző alakú, színű. faablakok, fa erélyajtók, valamint a nagy formaválasztékban gyártott fa bejárati ajtók járulnak hozzá az épület esztétikus megjelenéséhez, a lakás komfortjához és gazdaságos üzemeltetéséhez.

Fontos tudni a fa nyílászárók esetében, hogy alap esetben natúr, azaz felületkezelés nélküli kivitelűek, tehát minden esetben le kell kezelni őket (festés, lazúrozás). Ez történhet kézzel vagy géppel. A gépi kezelés költségesebb viszont szebb és tartósabb megoldás. Bármelyiket is választják néhány évente fel kell frissíteni a felületkezelést, azaz a fa nyílászárók gondozást igényelnek.

Az ablakok főbb tulajdonságai:

- Alapanyag: hossztoldott, rétegragasztott borovi fenyő

- Szerkezet vastagság: 68 mm, 78 mm, 92 mm

- Üvegezés: 2 rétegű 24mm vastag (Ug=1,0) vagy 3 rétegű 36mm (Ug=0,7) illetve 46mm vastag (Ug=0,6)

- Vasalat: GU,résszellőző, hibásműködtetésgátló és szárnyráemelő funkcióval, bronz eloxált szoknyás vízvető, szárnytakaróval

- Felület: Natúr vagy Milesi Hydrocrom vizesbázisú többrétegű felületkezelés