Sommer

Sommer kapunyitók

Német minőség -
hosszú élettartam

Magas műszaki tartalom - versenyképes áron

Miért a Sommer automatikák?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk, és ez nincs másként a kapunyitó automatikák esetében sem.

A SOMMER hosszú élettartamú meghajtásai még évek múltán is megbízhatóan ki fogják Önt szolgálni. Ez a kiváló minőségnek, az egyszerű kezelhetőségnek, és a gondos megmunkálásnak köszönhető.

A SOMMER kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és a balesetvédelemre, az automatikus akadályfelismerés optimális védelmet garantál, az önfékező motor pedig hatékony védelmet nyújt az illetéktelen behatolás ellen. Áramkimaradás esetén a könnyen kezelhető vészkioldó rendszernek köszönhetően a kapu bármely pozícióban kézzel nyitható.

Miért érdemes nálunk megvásárolnia a kiválasztott Sommer terméket?

Személyes átvétel - nincs sérült csomag

A kiválasztott kapunyitót üzletünkben tudja átvenni, ahol szakértői tanácsadással segítünk Önnek meghozni a hosszútávon legjobb döntést.

Minden kérdésére választ kap, ami a beszereléshez, működtetéshez szükséges. Kiegészítőket tudunk ajánlani az igényeihez igazodva.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

Ha szeretne biztosra menni, és a SOMMER termékei által nyújtott kényelmet hosszan élvezni, kedvező áron vállaljuk a kapunyitók beszerelését is.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Sommer kategóriák

Garázskapu motorok

Együttfutó motoros meghajtások, aminek köszönhetően rendkívül halk működésűek és hosszú élettartamúak.

A motor futókocsija egy megfeszített láncon mozog, így nincs sem súrlódási vesztség, sem erővesztés.

A motor a kapuval együtt mozog, így optimális az erőleadás.

Legfontosabb tulajdonságok:

Motorok nyíló kapukhoz

Biztonságos mozgatás gombnyomásra.

A modern kapunyitó motorokkal ma már a múlté az a kényelmetlenség, hogy a kapu nyitásához ki kelljen szállnia az autójából. Akár 1100 kg, és 7 méter szélességű kapuszárnyakhoz is.

A külső nyílókapu méretéhez és súlyához igazodó megoldásokat talál ebben a kategóriában. A legapróbb részletekig átgondolt technológiának köszönhetően hosszú távon élvezhetia Sommer termékek nyújtotta kényelmet.

Legfontosabb tulajdonságok:

Tolókapu motorok

A Sommer tolókapu meghajtások kíméletesen, halkan, és akár -30 °C-os hőmérsékleten is megbízhatóan működnek.

Számos csatlakozási lehetőséggel, és kiegészítő funkcióval a nagyobb kényelemért. Akár 20 méteres mozgatási hosszhoz, és 1200 kg súlyú kapukhoz is.

A motor a kapuval együtt mozog, így optimális az erőleadás.

Legfontosabb tulajdonságok:

Sorompók

A Plug and Go rendszernek köszönhetően a Sommer sorompóinak szerelése a felállításból és a bekötésből állnak. A helyszínen hajszálpontosan méretre vághatók a sorompók árbócai.

Számos kiegészítővel alakíthatja igényeihez a választott sorompót, például LED-es figyelmeztető, vagy piros/zöld lámpával, akkucsomaggal. 

Legfontosabb tulajdonságok: