Árnyékolástechnika

redőnyök

reluxák

rovarhálók

Miért érdemes minket választania?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk.

A kiváló minőségnek, az innovációnak köszönhetően hosszú távon is elégedett lesz döntésével, ha a Hársfalvi Kft-t választja.

 Oldalunkon igyekeztünk úgy bemutatni rendelhető termékeinket, hogy segítsük a választását. Ha ez sikerült kérje árajánlatunkat, de ha bármilyen kérdése merülne fel, amire itt nem talál választ, kérjük bátran keressen meg minket elérhetőségeinken!

Szakértő tanácsadással szeretnénk segíteni Önnek jó döntést hozni, hiszen tudjuk, hogy jellemzően nagy összegű beruházásról van szó, így kiemelten fontos, hogy később is elégedett legyen a választásával.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

A nyílászárók legyártása előtt helyszíni felmérésre kerül sor, valamint a felmérés alapján kerül véglegesítésre az előzetes árajánlat.

redőnyök

A külsőtokos redőnyök egyik legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen típusú nyílászáróra könnyen és egyszerűen felszerelhetőek.

A szerelés történhet a nyílászáró beépítését követően, de akár utólag is.

Mivel a redőny az ablak külső oldalán helyezkedik el, nem alakulhat ki hőhíd és ezért nem igényel külön hőszigetelést.

Színével és változatos formavilágával nagymértékben emelheti a lakóépület homlokzatának színvonalát.

redőnyök típusai:

reluxa

Reluxát abban az esetben válasszunk, ha nem fontos a teljes sötétség elérése, hanem inkább a beláthatóságot szeretnénk meggátolni. Segítségével könnyen szabályozható a bejövő fény erőssége.

Az átlátszó forgatópálcával, automata zsinórrögzítővel felszerelt reluxák billenő és nyíló ablakokra, ajtókra feszített kivitelben készülnek. Így a reluxa az ablak buktatásakor is az ablak síkjával párhuzamosan marad.

A lamellák 25 mm széles alumínium lemezekből készülnek, a megfelelő merevség érdekében enyhén íves keresztmetszettel, a felhúzó- és vezető zsinórok számára furatokkal ellátva.

A forgatható lamellák segítségével könnyen szabályozható a bejövő fény erőssége. 

A reluxa a nyílászáró belső oldalára kerül felszerelésre. Közel 40 -féle színből lehet választani.

rovarhálók

A szúnyoghálók megakadályozzák a bogarak, rovarok, illetve a levegőben lévő nagyobb szennyeződések lakásba jutását, úgy hogy közben a szellőztetés is lehetővé válik.

A szúnyogháló sötét szürke üvegszálas alapanyagból készül, hosszú élettartamú ellenáll az időjárásnak, a tartós erős napütésnek.

Fix keretes rovarhálók:

Igény szerint készülhet műanyag vagy alumínium kerettel, egyedi méretezés szerint. A háló alapanyaga szürke üvegszálas háló.

Felfogatása történhet kapcsokkal, csavarkötésekkel esetleg mágneses rögzítéssel.

A műanyag keret színe lehet fehér vagy barna, az alumínium keret alapesetben fehér vagy barna ezen kívül RAL színskála szerint is választható.

Mozgatható, mobil hálók:

A rolós szúnyoghálók könnyen kezelhető, kis helyigényű rugós hálók, melyek egy mozdulattal eltüntethetők.

Lényege, hogy a rovarháló rúgó segítségével egy zárt tokrendszerbe feltekeredik. A szerkezet teljes egészében alumíniumból készül, üvegszálas háló felhasználásával.

Ajtóra, ablakra egyaránt alkalmazható. Ajtó esetében általában a vízszintes mozgatású az elterjedt.

Kétszárnyú ajtók esetében a vízszintes nyitású dupla tokos kivitel alkalmazható, melyek az ajtó két széléről középre húzható és rögzíthető.

rovarhálók típusai:

Teljesítés menete

1. Árajánlat készítése

Tájékozódáshoz mindenképp egy előzetes árajánlat kérését javasoljuk.
Kérje ingyenesen árajánlatunkat!

2. Helyszíni felmérés

Amennyiben elnyerte tetszését az árajánlat, a megrendelés előtt helyszíni felmérés szükséges.

műanyag nyílászáró

3. Megrendelés

A megrendelés a megrendelő lap aláírásával, és a bruttó vételár 50%-ának befizetésével jön létre.

4. Szállítás

A megrendelt nyílászárókat a beépítéskor a helyszínre szállítjuk. Gyártás időigényéről megrendeléskor kap tájékoztatást.

Érveink számokban

0 év+
szakmai tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél