Műanyag nyílászárók

Kedvező áron -
minőségi alkotóelemekből

az ablak cserétől
az extra kivitelű házakig

Miért érdemes minket választania?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk, és ez nincs másként a műanyag nyílászárók esetében sem.

Műanyag ablakaink és erkély ajtóink még évek múltán is megbízhatóan ki fogják Önt szolgálni. A kiváló minőségnek, az innovációnak köszönhetően hosszú távon is elégedett lesz döntésével, ha a Hársfalvi Kft-t választja.

Műanyag nyílászáróink között egy átlagos ingatlan nyílászáróinak cseréjétől az extra kivitelű passzívházakig terjedően meg fogja találni az igényeinek megfelelő kivitelt. Oldalunkon igyekeztünk úgy bemutatni rendelhető termékeinket, hogy segítsük a választását. Ha ez sikerült kérje árajánlatunkat, de ha bármilyen kérdése merülne fel, amire itt nem talál választ, kérjük bátran keressen meg minket elérhetőségeinken!

Szakértő tanácsadással szeretnénk segíteni Önnek jó döntést hozni, hiszen tudjuk, hogy jellemzően nagy összegű beruházásról van szó, így kiemelten fontos, hogy később is elégedett legyen a választásával.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

A nyílászárók legyártása előtt helyszíni felmérésre kerül sor, valamint a felmérés alapján kerül véglegesítésre az előzetes árajánlat.

Műanyag nyílászárók a legkülönbözőbb igényekhez

M-ECO ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK

Az M-ECO ablak és erkélyajtó teljesíti azokat a követelményeket, melyek egy átlagos ingatlan ablakcseréje során felmerülnek.

Azok számára ajánljuk, akik az ablakcserét kedvező árú, mégis minőségi alkotóelemekből készült ablakokkal kívánják elvégezni.

Legfontosabb tulajdonságok:

M-OC ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK

Az M-OC ablak és erkélyajtó ideális választás lakás felújításához, új építésű társasházakhoz, és normál költségvetésű családi házakhoz egyaránt.

Legfontosabb tulajdonságok:

M-9000 ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK

Az M-9000 ablak és erkélyajtó ideális választás igényes, új építésű családi házakhoz, lakásokhoz.

Kiemelt tulajdonsága, hogy hőszigetelési képessége megközelíti a passzív ház értéket, extra hőszigetelő üveggel pedig bőven teljesíti az Uw=0,85 követelmény szintet.

Legfontosabb tulajdonságok:

M-9000 PLUSZ ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK

Az M-9000 plusz ablak és erkélyajtó a nagysikerű M-9000 továbbfejlesztett változata.

Az innovatív középső gátnak (ütközőtömítésnek) betörésbiztonságilag fontos szerepe van, ez a leggyakoribb betörési módszert hatékonyan gátolja.

Így az M-9000 plusz nyílászárók betörésbiztonsági szintje egészen RC3-ig fokozható.

Legfontosabb tulajdonságok:

KUBUS ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK

Ideális választás az extra kivitelű családi házakhoz, illetve minden olyan ingatlanhoz, ahol a design kulcsszerepet játszik.

Az összes ablak innovációt tartalmazza, ami ma a piacon elérhető.

Legfontosabb tulajdonságok:

LINEAR ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK

Az új Linear ablak a divatos szögletes formavilágával és a középtömítéses megoldásával hívja fel magára a figyelmet.

A rendkívül kedvező ára miatt felkavarja a piaci kínálatot, mert ilyen műszaki és esztétikai összeállítású ablak gyakorlatilag még nem volt.

Ideális választás új építésú ingatlanokhoz, felújításhoz egyaránt.

Egészen kiváló hőszigetelési tulajdonságait bizonyítja, hogy az ablak háromrétegű üveggel megfelel a passzív ház elvárásoknak. (Ug=0.5 esetén Uw=0.79 W/m2K értékű, 1230×1480 mm méretű ablakra vonatkozóan)

Kétrétegű üveg esetén pedig bőven megfelel az új építésű ingatlanokra vonatkozó szabályoknak, mivel az ablak Uw értéke 1.1 W/m2K (Ug=1.0 melegperemes kétrétegű üveggel, szabvány méret esetén)

Legfontosabb tulajdonságok:

Teljesítés menete

1. Árajánlat készítése

Tájékozódáshoz mindenképp egy előzetes árajánlat kérését javasoljuk.
Kérje ingyenesen árajánlatunkat!

2. Helyszíni felmérés

Amennyiben elnyerte tetszését az árajánlat, a megrendelés előtt helyszíni felmérés szükséges.

műanyag nyílászáró

3. Megrendelés

A megrendelés a megrendelő lap aláírásával, és a bruttó vételár 50%-ának befizetésével jön létre.

4. Szállítás

A megrendelt nyílászárókat a beépítéskor a helyszínre szállítjuk. Gyártás időigényéről megrendeléskor kap tájékoztatást.

Érveink számokban

0 év+
szakmai tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél