Sommer

Sommer nyílókapu motorok

Német minőség -
hosszú élettartam

Magas műszaki tartalom - versenyképes áron

Miért a Sommer automatikák?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk, és ez nincs másként a kapunyitó automatikák esetében sem.

A SOMMER hosszú élettartamú meghajtásai még évek múltán is megbízhatóan ki fogják Önt szolgálni. Ez a kiváló minőségnek, az egyszerű kezelhetőségnek, és a gondos megmunkálásnak köszönhető.

A SOMMER kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és a balesetvédelemre, az automatikus akadályfelismerés optimális védelmet garantál, az önfékező motor pedig hatékony védelmet nyújt az illetéktelen behatolás ellen. Áramkimaradás esetén a könnyen kezelhető vészkioldó rendszernek köszönhetően a kapu bármely pozícióban kézzel nyitható.

Miért érdemes nálunk megvásárolnia a kiválasztott Sommer terméket?

Személyes átvétel - nincs sérült csomag

A kiválasztott kapunyitót üzletünkben tudja átvenni, ahol szakértői tanácsadással segítünk Önnek meghozni a hosszútávon legjobb döntést.

Minden kérdésére választ kap, ami a beszereléshez, működtetéshez szükséges. Kiegészítőket tudunk ajánlani az igényeihez igazodva.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

Ha szeretne biztosra menni, és a SOMMER termékei által nyújtott kényelmet hosszan élvezni, kedvező áron vállaljuk a kapunyitók beszerelését is.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Sommer nyílókapu motorok

twist 200 E

A twist 200 E az alábbi kapukhoz ajánlott:

A kompakt formatervezéű twist 200 E univerzálisan alkalmazható: jobbra vagy balra nyíló, valamint 1 és 2 szárnyú kapukhoz, szabályozott lágymenettel, amely röviddel a véghelyzetek előtt lecsökkenti a sebességet, így kímélve a kaput és a mechanikát.

A twist 200 E paraméterei:

twist 200 EL

A twist 200 EL az alábbi kapukhoz ajánlott:

Ez a megnövelt mozgatási úttal rendelkező nyílókapu meghajtás valóságos mindentudó: a hosszabb, 550 mm-es mozgatási út maximális szerelési rugalmasságot biztosít, még nagyon széles oszlopok esetén is.

A twist 200 EL paraméterei:

Twist 350

A Twist 350 az alábbi kapukhoz ajánlott:

A twist 200 E és twist 200 EL meghajtáshoz hasonlóan a twist 350 is univerzálisan alkalmazható: jobbra vagy balra nyíló, valamint 1 és 2 szárnyú kapukhoz. Mindez elegáns köntösben, akár 4 m szárnyszélességig vagy 700 kg szárnytömegig.

A Twist 350 paraméterei: