lakossági garázskapu

Lakossági garázskapu

Szekcionált garázskapuk Lakossági ügyfeleinknek

Hőszigetelési érték:

0,5 W/m2K

Légzárás

poliuretán zárt cellák

A garázskapu panelek szendvics szerkezetűek, 40 mm vastag poliuretán hőszigetelésből és az azokat közrefogó 0,5 mm vastag acéllemezből állnak.

Az alkalmazott poliuretán freonmentes és nem tartalmaz ózonkárosító anyagokat, hogy életre szóló minőségüket mindenki zavartalanul élvezhesse.

Kínálat fehér paneles lakossági garázskapukból

Hőszigetelési érték:

Hőszigetelés szempontjából fontos megjegyezni, hogy a paneljeinkben lévő acéllemezek egymással nem érintkeznek, így azok találkozásánál hő híd nem keletkezhet. összetételének és kialakításának köszönhetően azok hő áteresztési tényezője a felületre vetítve 0,5 W/m2K.

Légzárás

A légzárása poliuretán zárt cellás anyagának, ill. a panelek összeillesztéseit és alját megfelelően tömítő profilnak köszönhető. Kiválóan ellenállnak a pornak, párának, parazitáknak, továbbá elzárja a nedvesség útját is.

Felület

Felület kezelési eljárás, hogy a habot közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szereplő fehér, arany-tölgy, mahagóni és dió színeken kívül, egyéni színek is választhatóak a RA, színskála teljes palettájából.

Kínálat RAL színre fújt paneles lakossági garázskapukból

Színek

Bármely RAL színre lefestjük kapuját, amelyet az erre a célra gyártott színkártyák tartalmaznak. Ilyen esetben az alapértelmezett 1-3 hetes gyártási idő megnövekedhet.

Festési felületek

A legjobb festési felülettel azok a panelek bírnak, amelyeknek felszíne nem teljesen sima, pl.: faeres, vagy bőrös, így a kisebb karcolásokat elrejtik ezek az egyenetlenségek.

Felület kezelés

A paneleket közrefogó galvanizált acéllemez két rétegben festett. Az első réteg egy speciális alapfesték, a második réteg a poliészter fedőfesték. A kínálatunkban szereplő fehér, aranytölgy, mahagóni és dió színeken kívül, egyéni színek is választhatók a RAL színskála teljes palettájából.

Kínálat színes/faeres paneles lakossági garázskapukból

Gyártástechnika

Gyártástechnikai szempont is, hogy kapuját milyen panelméretekből állítjuk össze. Az egyedi méretezés lehetőségének el-éréséhez rendelkezünk kétfajta panel magassággal, így forgalmazunk 500mm és 610mm magas paneleket. Ezzel a két mérettel lefedjük a kivitelezhetőség lehetőségét, egyes esetekben visszavágva a legfelső panel magasságából.

Szélesség

Maximum 5m a lakossági szélesség megvalósíthatósága. Előfordulhat viszont, hogy nincs megfelelő hely az ipari kapuknak. Ilyen esetekben egyedi kaput gyártunk lakossági vasalattal, kiegészítve a lehetséges biztonsági eszközökkel, hogy a megnövekedett erőket megfelelően kézben tartsa kapuja.

Magasság

Maximum 3m lehet a lakossági kapuk magassága. Az ennél nagyobb magassággal rendelkező kapuinkat már ipari kategóriába soroljuk, és jóval robosztusabbak, mint lakossági párjaik.

Kínálat színes/sima paneles lakossági garázskapukból

Színrefújva

Amennyiben panelfelületnek színes borítást választ, ablak keretét színre fújjuk, hogy tökéletes összhangot keltsen ablaka és kapuja. Ez igaz bármely, a BAL skálán található színre a feketétől a fehérig, de legyen szó aranytölgy, vagy épp dió paneljéről, kerete szintén az imént leírt módon hasonul kapujához.

Küszöb

Alacsony, vagy normál küszöbbel kérjem az átjáró ajtómat? Amennyiben az átjáró ajtó menekülési útvonalra esik, minimális magassággal szabad rendelkezni az adott átjáróknak. Normál küszöbmagasság esetén ez az érték 17,5cm, míg alacsony esetben 2,5cm, amely jóval biztonságosabbá teszi a rajta való áthaladást.

Tejüveg

Ablakai alacsonyan vannak, és elkerülné a kíváncsiskodók betekintését? A felület matt kezelésével a rétegek csupán áttetszőséget engednek, nem tiszta belátást.

Biztonsági és egyéb kiegészítők lakossági garázskapukhoz

Bevilágítók

Engedjen be fényt garázsába hőveszteség nélkül.

A kapuba épített kisajtó

Ha gyakran kell bemennie garázsába, és nem szeretné az egész kaput mozgatni minden alkalommal.

Emelt rugóciklus

Az átlagosnál gyakoribb használathoz, a hosszabb élettartamért, társasházakhoz, teremgarázshoz.

Rugótörés védelem

A rugó eltörése esetén megakadályozza, hogy kapunk lecsapódjon.

Új becsípődés elleni védelem

A szekciók egymásra épülése úgy van megoldva, hogy gyermeke újjai se legyenek veszélyben.

Ellenállás érzékelők, fotocellák

Ellenállás érzékeléssel ellátott motort ajánlunk a kapuk mozgatásához.

Betörés elleni védelem

A bejárati ajtóhóz hasonlóan garázskapuját is biztonsággal zárhatja.

Nyitásérzékelők

Megakadályozza, hogy a kaput mozgatni tudja, ha a beépített kisajtó nyitva van.