Dekorfóliás, CPL és festett MDF belső ajtók

Kedvező áron -
minőségi alkotóelemekből

válasszon az igényeihez igazodva

Miért érdemes minket választania?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk, és ez nincs másként a belső ajtók esetében sem.

Minden ajánlott termékünk a tőlünk megszokott minőségben érhető el, az egyszerűbbtől az exkluzív kivitelű belső ajtókig. Kérje ajánlatunkat, szívesen segítünk kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb belső ajtót.

A kiváló minőségnek, az innovációnak köszönhetően hosszú távon is elégedett lesz döntésével, ha a Hársfalvi Kft-t választja.

Oldalunkon igyekeztünk úgy bemutatni rendelhető termékeinket, hogy segítsük a választását. Ha ez sikerült kérje árajánlatunkat, de ha bármilyen kérdése merülne fel, amire itt nem talál választ, kérjük bátran keressen meg minket elérhetőségeinken!

Szakértő tanácsadással szeretnénk segíteni Önnek jó döntést hozni, hiszen tudjuk, hogy jellemzően nagy összegű beruházásról van szó, így kiemelten fontos, hogy később is elégedett legyen a választásával.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

A nyílászárók legyártása előtt helyszíni felmérésre kerül sor, valamint a felmérés alapján kerül véglegesítésre az előzetes árajánlat.

Dekor fóliás belső ajtók

belső ajtók

A dekorfóliás ajtók a legkedvezőbb árú utólag beépíthető ajtócsalád.

Nyomtatott mintázatuk élethűen jeleníti meg a fa szerkezetét. A szabvány dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét, költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében.

Csak magyar szabvány szerinti méretekben elérhető.

A szabvány dekor ajtók hátrányai a CPL ajtókhoz képest:

Szabvány méretek:

65×210 cm, 75×210 cm, 90×210 cm, 100×210 cm

Választható mintázatok (színek):

Calvados, Dio, Meszes Tölgy, Sziklás fenyő, Wenge, Fehér

CPL belső ajtók

A CPL (Continuously Pressed Laminates) – laminálás folyamán melamin gyantával beitatják és préselik a dekorfóliát egy speciális eljárással. Ez az eljárás egy bizonyos fényességet és egy felületi struktúrát ill. színt eredményez.

A CPL ajtók gyártástechnológiája – ellentétben a Dekor ajtókkal – lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készítsük el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható.

Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők.

Az egyedi CPL beltéri ajtókon a megerősített nyomtatott réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Divatos, modern famintázatokkal rendelhető. Felár nélkül egyedi méretben rendelhető.

Az egyedi CPL ajtók előnyei:

Választható mintázatok (színek):


Amerikai dió, Antracit tölgy, Aragon tölgy, Csoki bükk, Dijon Dió, Északi Tölgy, Fehér Akác, Fehér kőris, Fehér, Füstölt Tölgy, Juhar, Merano, Natúr Dió, Platan, Silver Tölgy, Tabak Dio, Aland Fenyő, Dohány Tölgy, Fehér Tölgy, Galdstone Tölgy, Lorenzo Tölgy, Ónos Tölgy, Sherman Tölgy, Natur Hickory, Natur Tölgy

Festett Mdf ajtók

A hagyományos, festett nyílászárók kedvelőinek gyakran okoz bosszúságot a valódi fából készített, és fedőfestékkel felületkezelt ajtó.

A fa természetes formájában nagyon érzékeny a páratartalom változására, így még a megfelelően kiszárított fából készített termékek is gyakran vetemednek az ajtók alkatrészei tágulnak – zsugorodnak és ezáltal repedezik a festék az illeszkedéseknél.

Az MDF ajtók felülete egy anyagból készül, melynél ez a jelenség nem jelentkezik.

A festett MDF ajtók hatékony, és kedvező árú megoldást jelentenek. Az MDF kiválóan megmunkálható, alaktartó anyag. Az ajtó plasztikus mintázatát CNC marással alakítjuk ki, a végleges felületet minőségi fedőfesték alkalmazásával alakítjuk ki.

A festett MDF ajtók további előnyei:

Választható színek a RAL színskála szerint:

ralskála

Teljesítés menete

1. Árajánlat készítése

Tájékozódáshoz mindenképp egy előzetes árajánlat kérését javasoljuk.
Kérje ingyenesen árajánlatunkat!

2. Helyszíni felmérés

Amennyiben elnyerte tetszését az árajánlat, a megrendelés előtt helyszíni felmérés szükséges.

műanyag nyílászáró

3. Megrendelés

A megrendelés a megrendelő lap aláírásával, és a bruttó vételár 50%-ának befizetésével jön létre.

4. Szállítás

A megrendelt nyílászárókat a beépítéskor a helyszínre szállítjuk. Gyártás időigényéről megrendeléskor kap tájékoztatást.

Érveink számokban

0 év+
szakmai tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél