Alumínium nyílászárók

Kedvező áron -
PVC nyílászáróknál jobb tulajdonságokkal

tartósság
modern megjelenés

Miért érdemes minket választania?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk, és ez nincs másként az alumínium nyílászárók esetében sem.

Alumínium ablakaink és erkély ajtóink még évek múltán is megbízhatóan ki fogják Önt szolgálni. A kiváló minőségnek, az innovációnak köszönhetően hosszú távon is elégedett lesz döntésével, ha a Hársfalvi Kft-t választja.

Alumínium nyílászáróinkat választva a műanyag termékekhez képest szinte minden fontos tulajdonságában jobb, és megjelenésében modernebb megoldás mellett dönt. Oldalunkon igyekeztünk úgy bemutatni rendelhető termékeinket, hogy segítsük a választását. Ha ez sikerült kérje árajánlatunkat, de ha bármilyen kérdése merülne fel, amire itt nem talál választ, kérjük bátran keressen meg minket elérhetőségeinken!

Szakértő tanácsadással szeretnénk segíteni Önnek jó döntést hozni, hiszen tudjuk, hogy jellemzően nagy összegű beruházásról van szó, így kiemelten fontos, hogy később is elégedett legyen a választásával.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

A nyílászárók legyártása előtt helyszíni felmérésre kerül sor, valamint a felmérés alapján kerül véglegesítésre az előzetes árajánlat.

Alumínium nyílászárók az alapoktól az exkluzívig

BASIC ALUMÍNIUM ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK

A Basic alumínium ablakok és erkélyajtók szinte minden fontos tulajdonságban jobbak, mint a hagyományos műanyag ablakok.

Azokhoz a közintézményekhez, társasházakhoz ajánljuk, ahol fontos a tartósság, és a modern megjelenés.

Legfontosabb tulajdonságok:

PRÉMIUM ALUMÍNIUM ABLAKOK, ERKÉLYAJTÓK

A Prémium alumínium ablakok és erkélyajtók fokozott hőszigetelésű, letisztult formavilágú nyílászárók, rendkívül nagy méretben készíthetők.

Ezek a hatalmas üvegfelületek biztosítják a lehető legszebb kilátást az ingatlanból.

Azokhoz a prémium minőségű családi házakhoz ajánljuk, ahol a tervező és az építtető extrém nagy méretű ablakokat, erkélyajtókat tervez, kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal.

Legfontosabb tulajdonságok:

EXKLUZÍV ALUMÍNIUM ABLAKOK ÉS ERKÉLYAJTÓK

Az Exkluzív alumínium ablakok és erkélyajtók kompromisszum mentes megoldást jelentenek a legmagasabb igényűek számára.

Extrém hőszigetelésű, letisztult formavilágú nyílászárók, melyek rendkívül nagy méretben készíthetők.

Azokhoz a csúcskategóriás családi házakhoz ajánljuk, ahol az ablak és erkélyajtó minden paramétere a lehető legjobb műszaki paraméterekkel rendelkezik.

Legfontosabb tulajdonságok:

Teljesítés menete

1. Árajánlat készítése

Tájékozódáshoz mindenképp egy előzetes árajánlat kérését javasoljuk.
Kérje ingyenesen árajánlatunkat!

2. Helyszíni felmérés

Amennyiben elnyerte tetszését az árajánlat, a megrendelés előtt helyszíni felmérés szükséges.

műanyag nyílászáró

3. Megrendelés

A megrendelés a megrendelő lap aláírásával, és a bruttó vételár 50%-ának befizetésével jön létre.

4. Szállítás

A megrendelt nyílászárókat a beépítéskor a helyszínre szállítjuk. Gyártás időigényéről megrendeléskor kap tájékoztatást.

Érveink számokban

0 év+
szakmai tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél