Nyílászáró kiegészítők

párkányok

szellőzők

Miért érdemes minket választania?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk, és ez nincs másként a nyílászáró kiegészítők esetében sem.

A kiváló minőségnek, az innovációnak köszönhetően hosszú távon is elégedett lesz döntésével, ha a Hársfalvi Kft-t választja.

Oldalunkon igyekeztünk úgy bemutatni rendelhető termékeinket, hogy segítsük a választását. Ha ez sikerült kérje árajánlatunkat, de ha bármilyen kérdése merülne fel, amire itt nem talál választ, kérjük bátran keressen meg minket elérhetőségeinken!

Szakértő tanácsadással szeretnénk segíteni Önnek jó döntést hozni, hiszen tudjuk, hogy jellemzően nagy összegű beruházásról van szó, így kiemelten fontos, hogy később is elégedett legyen a választásával.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

A nyílászárók legyártása előtt helyszíni felmérésre kerül sor, valamint a felmérés alapján kerül véglegesítésre az előzetes árajánlat.

műanyag párkányok

Az általunk forgalmazott műanyag párkányok UV-stabilak, melynek köszönhetően kül- és beltérre egyaránt alkalmazhatóak.

Az ablakpárkány a belső berendezés kialakításának szerves része, akár virágok vagy dísztárgyak elhelyezésére szolgál, akár egyszerűen az ablak dekoratív kiegészítője: stabilitását, tulajdonságait és formatervezését tekintve magas követelményeknek kell megfelelnie. 

A műanyag kiváló anyagtulajdonságai, mint például a hő- és fényállóság, nedvességgel, és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenálló képesség hosszú élettartamot biztosítanak.

Az ablakpárkány egyszerű vágással méretre szabható, ezáltal rugalmasan igazodik az egyéni beépítési körülményekhez új és felújított épületek esetén egyaránt.

Alapesetben anyagában fehér színben kapható, de felár ellenében elérhető fóliás kivitelben, aranytölgy, mahagóni, bükk, márvány színekben is.

Exklusive fólia szinválaszték:

A párkányok az alábbi szélességekben elérhetőek (mm):

100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500

Alumínium párkányok

Az alumíniumlemezből készült külső ablakpárkány színterezett felületkezeléssel készül ezért jó az ellenálló képessége a környezeti hatásokkal szemben.

Alacsony hőmozgása van, ezért 6 m hosszúságig nem szükséges dilatációs rés képzése.

A vízvédelmet az első és a hátsó élzáró profilok biztosítják.

Alapesetben fehér színben kapható, de felár ellenében Ral színskála szerint bármilyen színben rendelhető.

A párkányok az alábbi szélességekben elérhetőek (mm):

100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500

Kiegészítők az extrudált és hajlított alumínium párkányokhoz:

Külső párkányok elhelyezése:

Kávarész kialakítása:

A kávarésznek (ablaknyílást) úgy kell kialakítani, hogy a párkány nem vízszintesen, azaz kis lejtéssel kifelé felrakható, a szélein a végelzáró elem felhelyezhető legyen.

A nyílásnak mindenféleképpen egyenletesen sík, sima vagy vakolt, de simított felületnek kell lennie.

Műanyag ablakok esetében a párkányfogadónak (záró profil) a magasságát szabadon kell hagyni, hogy a párkány könnyedén átforduljon és bepattanhasson a megfelelő helyre.

Elhelyezés:

A felhelyezést a külső párkányokon erre a célra kialakított csavarhelyeken kell rögzíteni azután, hogy a helyére bepattintottuk.

A csavarfejek helyét esztétikai szempontok miatt ajánlatos lefedni. A külső színezést a párkányfelrakás után kell elvégezni.

szellőzők

Életvitelünkből adódóan lakóhelyiségeinkben fokozatosan nő a páratartalom, amit csak kellő szellőztetéssel lehet megszüntetni.

A nem- vagy nem megfelelő szellőztetés, könnyen penészesedését okozhat, különösen a nem megfelelően szigetelt falú épületeknél.

Az új tökéletesen záródó ablakoknál, ezt a problémát az ablakokba szerelt légbevezető szerkezetek oldják meg, mégpedig szinte automatikusan.

A szellőzési rendszer „passzív” elemeinek működését különböző módokon szabályozzuk, hogy alkalmazkodjunk minden helyiségben a szellőzési szükséglethez.

A szellőző levegő mennyiségét különböző módokon befolyásolhatjuk: páraszabályozással, manuális működtetéssel.

A légbeeresztőket alapvetően két csoportba lehet sorolni:

  • Állandóan nyitott vagy kézi működtetésű légbeeresztők
  • Páratatalom szabályozású automata szellőzők

Páratartalom szabályzású légbeeresztők nyílászárókba

A páraérzékelős technológia különleges helyet foglal el a szabályozott szellőzési rendszerek területén. Köztudott, hogy egy lakásban a pillanatnyi páratartalom is jól jelzi a levegő szennyezettségének mértékét. Ezért a légbevezetők többsége páraérzékelővel rendelkezik, melyek az adott helyiségben a belső relatív páratartalom szerint szabályozzák a levegő mennyiségét.

A szellőzőelemek egész évben optimálisan szellőztetnek, mindig ott ahol és amikor szükséges, illetve mindíg csak megfelelő mértékben. Az érzékelő automatikusan figyelembe veszi a belső hőmérsékletet is, amely döntő pontja a speciális és pontos hőmérsékleteti együttható beállításának.

A páraszabályozott szellőzőelemek érzékelője és működtetője azt az ismert fizikai jelenséget használja ki, hogy egyes anyagok megnyúlnak a páratartalom emelkedésekor és összehúzódnak, ha a levegő szárazabbá válik. Minél nagyobb a helyiség levegőjének páratartalma, annál jobban kinyitnak a szellőzőben található zsaluk.

Teljesítés menete

1. Árajánlat készítése

Tájékozódáshoz mindenképp egy előzetes árajánlat kérését javasoljuk.
Kérje ingyenesen árajánlatunkat!

2. Helyszíni felmérés

Amennyiben elnyerte tetszését az árajánlat, a megrendelés előtt helyszíni felmérés szükséges.

műanyag nyílászáró

3. Megrendelés

A megrendelés a megrendelő lap aláírásával, és a bruttó vételár 50%-ának befizetésével jön létre.

4. Szállítás

A megrendelt nyílászárókat a beépítéskor a helyszínre szállítjuk. Gyártás időigényéről megrendeléskor kap tájékoztatást.

Érveink számokban

0 év+
szakmai tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél