Műanyag és aluminium tolóajtók

Kedvező áron -
minőségi alkotóelemekből

az ajtó cserétől
az extra kivitelű házakig

Miért érdemes minket választania?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk, és ez nincs másként a tolóajtók esetében sem.

Mind a PVC mind az aluminium nyílászárók termékcsaládjához kapcsolódóan tudunk ajánlani Önnek tolóajtó igényeire megoldást. Minden ajánlott termékünk a tőlünk megszokott minőségben érhető el, az egyszerűbbtől az exkluzív kivitelű tolóajtókig. Kérje ajánlatunkat, szívesen segítünk kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb tolóajtót.

A kiváló minőségnek, az innovációnak köszönhetően hosszú távon is elégedett lesz döntésével, ha a Hársfalvi Kft-t választja.

Oldalunkon igyekeztünk úgy bemutatni rendelhető termékeinket, hogy segítsük a választását. Ha ez sikerült kérje árajánlatunkat, de ha bármilyen kérdése merülne fel, amire itt nem talál választ, kérjük bátran keressen meg minket elérhetőségeinken!

Szakértő tanácsadással szeretnénk segíteni Önnek jó döntést hozni, hiszen tudjuk, hogy jellemzően nagy összegű beruházásról van szó, így kiemelten fontos, hogy később is elégedett legyen a választásával.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

A nyílászárók legyártása előtt helyszíni felmérésre kerül sor, valamint a felmérés alapján kerül véglegesítésre az előzetes árajánlat.

Műanyag tolóajtók

M-9000 EMELŐ-TOLÓ AJTÓ

Az emelő-toló ajtók előnye, hogy a gyönyörű természeti környezetet képesek vizuálisan integrálni az ingatlan belső terével.

Hatalmas üvegfelületek alakíthatók ki, amik ráadásul könnyen nyithatók, így a terasz, vagy az udvar szerves egységet alkothat a nappalival, a diszkrét, akadálymentes küszöbnek köszönhetően.

Legfontosabb tulajdonságok:

M-9000 TOLÓ-BUKÓ AJTÓK

A toló-bukó ajtó kényelmes, és könnyű működtetésű, legfontosabb előnye, hogy a tömítettsége, vízzáró képessége kiváló.

A tolóajtó küszöb az egyetlen kompromisszum, mert nem akadálymentes kivitelű.

Legfontosabb tulajdonságok:

SMOOVIO TOLÓAJTÓ

A Smoovio az eddig elérhető tolóajtók továbbfejlesztett változata, egy tökéletes tömítettségű tolóajtó, ami viharos időben is megállja a helyét, fenntartja a légtömörséget.

Az új tolóajtó a méltán népszerű emelő-toló ajtó továbbfejlesztett változata, melynél szorító záródás révén a körbefutó tömítések már kompromisszum mentes tömítettséget biztosítanak.

Legfontosabb tulajdonságok:

Aluminium tolóajtók

ALUMÍNIUM EMELŐ-TOLÓ AJTÓ

A hatalmas méretű üvegfelületek a trendi családi házak egyik ismérve.

Az alumínium emelő-toló ajtók méretben, betörésbiztonságban és a megjelenésben is felülmúlják a PVC profilból készült emelő-toló ajtókat.

Stabilitását kiválóan jellemzi az a tény, hogy akár 440 kg-os szárnysúly is kivitelezhető, ami lehetővé teszi a luxus kategóriás, XXL méretű üvegfelületek megteremtését.

Legfontosabb tulajdonságok:

ALUMÍNIUM SAROKRA ILLESZTETT EMELŐ-TOLÓ AJTÓ

Igazi különlegesség, a sarokoszlop nélküli emelő-toló ajtó.

Műszaki paramétereiben azonos az alumínium emelő-toló ajtóval, de ennél a tolóajtó a helység sarkához illeszkedik.

Így nyitható egybe a belső és külső tér.

Legfontosabb tulajdonságok:

Teljesítés menete

1. Árajánlat készítése

Tájékozódáshoz mindenképp egy előzetes árajánlat kérését javasoljuk.
Kérje ingyenesen árajánlatunkat!

2. Helyszíni felmérés

Amennyiben elnyerte tetszését az árajánlat, a megrendelés előtt helyszíni felmérés szükséges.

műanyag nyílászáró

3. Megrendelés

A megrendelés a megrendelő lap aláírásával, és a bruttó vételár 50%-ának befizetésével jön létre.

4. Szállítás

A megrendelt nyílászárókat a beépítéskor a helyszínre szállítjuk. Gyártás időigényéről megrendeléskor kap tájékoztatást.

Érveink számokban

0 év+
szakmai tapasztalat
0 +
elégedett ügyfél