Sommer

Sommer tolókapu motorok

Német minőség -
hosszú élettartam

Magas műszaki tartalom - versenyképes áron

Miért a Sommer automatikák?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk, és ez nincs másként a kapunyitó automatikák esetében sem.

A SOMMER hosszú élettartamú meghajtásai még évek múltán is megbízhatóan ki fogják Önt szolgálni. Ez a kiváló minőségnek, az egyszerű kezelhetőségnek, és a gondos megmunkálásnak köszönhető.

A SOMMER kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és a balesetvédelemre, az automatikus akadályfelismerés optimális védelmet garantál, az önfékező motor pedig hatékony védelmet nyújt az illetéktelen behatolás ellen. Áramkimaradás esetén a könnyen kezelhető vészkioldó rendszernek köszönhetően a kapu bármely pozícióban kézzel nyitható.

Miért érdemes nálunk megvásárolnia a kiválasztott Sommer terméket?

Személyes átvétel - nincs sérült csomag

A kiválasztott kapunyitót üzletünkben tudja átvenni, ahol szakértői tanácsadással segítünk Önnek meghozni a hosszútávon legjobb döntést.

Minden kérdésére választ kap, ami a beszereléshez, működtetéshez szükséges. Kiegészítőket tudunk ajánlani az igényeihez igazodva.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

Ha szeretne biztosra menni, és a SOMMER termékei által nyújtott kényelmet hosszan élvezni, kedvező áron vállaljuk a kapunyitók beszerelését is.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Sommer tolókapu motorok

STArter+

A STArter+ az alábbi kapukhoz ajánlott:

A kompakt STArter+ meghajtás egyszerű szerelésével, kiváló minőségével, megbízható működésével és a biztonsági berendezések nagy választékával bizonyít. A „chip tuning” megnövelt erőt és nagyobb sebességet kölcsönöz a meghajtásnak a STArter változathoz képest.

A STArter+ paraméterei:

Runner

A Runner az alábbi kapukhoz ajánlott:

A RUNner az ipari kapukkal szemben támasztott, szigorú követelményeket is teljesíti.
A STArter meghajtáshoz hasonlóan strapabíró felépítésű, ellenálló, korrózióálló, biztonságos, megbízható és halk kapuműködést biztosít.

A Runner paraméterei: