Sommer

Sommer garázskapu motorok

Német minőség -
hosszú élettartam

Magas műszaki tartalom - versenyképes áron

Miért a Sommer garázskapu motorok?

A Hársfalvi Kft.-nél törekszünk arra, hogy a legjobb ár-minőség arányú termékeket forgalmazzuk, és ez nincs másként a kapunyitó automatikák esetében sem.

A SOMMER hosszú élettartamú meghajtásai még évek múltán is megbízhatóan ki fogják Önt szolgálni. Ez a kiváló minőségnek, az egyszerű kezelhetőségnek, és a gondos megmunkálásnak köszönhető.

A SOMMER kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és a balesetvédelemre, az automatikus akadályfelismerés optimális védelmet garantál, az önfékező motor pedig hatékony védelmet nyújt az illetéktelen behatolás ellen. Áramkimaradás esetén a könnyen kezelhető vészkioldó rendszernek köszönhetően a kapu bármely pozícióban kézzel nyitható.

Miért érdemes nálunk megvásárolnia a kiválasztott Sommer terméket?

Személyes átvétel - nincs sérült csomag

A kiválasztott kapunyitót üzletünkben tudja átvenni, ahol szakértői tanácsadással segítünk Önnek meghozni a hosszútávon legjobb döntést.

Minden kérdésére választ kap, ami a beszereléshez, működtetéshez szükséges. Kiegészítőket tudunk ajánlani az igényeihez igazodva.

Könnyen érvényesíthető garancia

Biztos lehet abban, hogy esetleges probléma esetén van kihez fordulnia. Több mint 15 éve szolgáljuk ki ügyfeleinket, valóban fontos számunkra az Ön elégedettsége.

Ha szeretne biztosra menni, és a SOMMER termékei által nyújtott kényelmet hosszan élvezni, kedvező áron vállaljuk a kapunyitók beszerelését is.

személyre szabott egyedi ajánlatok

Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk sikerét a visszatérő ügyfeleknek köszönhetjük, és egy termék ára önmagában csak egy szempont.

Ezért fontos számunkra, hogy az egyedi igényeihez igazodva kapjon tőlünk kedvező ajánlatot, és elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Sommer garázskapu motorok

Aperto A 550 L

Az Aperto A 550 L az alábbi kapukhoz ajánlott:

Az Aperto A 550 L paraméterei:

Aperto A 800 XL

Az Aperto A 800 XL az alábbi kapukhoz ajánlott:

Az Aperto A 800 XL paraméterei:

9080 Base+

A 9080 Base+ az alábbi kapukhoz ajánlott:

A 9080 Base+ paraméterei:

9110 Base+

A 9110 Base+ az alábbi kapukhoz ajánlott:

A 9110 Base+ paraméterei: